Најнови објави

Сите објавиВестиВработувањeНастани
Завршен настан на твининг проектот „Понатамошна поддршка за имплементирање на Националната рамка за квалификации“ MK IPA 17 SO 01 21
15 Дек 2023

Официјалниот завршен настан на твининг проектот финансиран од ЕУ „Понатамошна поддршка за...

Прочитај повеќе
Оглас за работа за преведувач/толкувач
22 Дек 2022

Инструмент за претпристапна помош (ИПА) Твининг Проект „Понатамошна поддршка за имплементирање на...

Прочитај повеќе
Агенцијата за вработување на Република Северна Македонија објавува: Конкурс за вработување на проектот “Активација на ранливи групи на пазарот на трудот” финансиран од Европската Унија
21 Окт 2022

Агенцијата за вработување на Република Северна Македонија има потреба од засновање на...

Прочитај повеќе
Оглас за преведувач/толкувач на постојаниот твининг советник (ПТС преведувач/толкувач)
12 Окт 2021

Твининг проектот „Понатамошна поддршка за имплементирање на Националната рамка за квалификации“ е...

Прочитај повеќе
Оглас за работа за асистент на ПТС
12 Окт 2021

Твининг проектот „Понатамошна поддршка за имплементирање на Националната рамка за квалификации“ е...

Прочитај повеќе
Оглас за вработување на проектот „Активација на ранливи групи на пазарот на трудот“, финансиран од Европската Унија
11 Јун 2021

Агенцијата за вработување на Република Северна Македонија има потреба од засновање на...

Прочитај повеќе
Изградба на детски градинки во општините Тетово и Теарце
07 Апр 2021

Стандарден формат на публикација за локална објава на локална отворена тендерска постапка...

Прочитај повеќе
Завршен настан на проектот „Зајакнување на општинското владеење“ (“Go Local”)
10 Авг 2020

Од јуни 2017 година па се до неговиот крај во јули оваа...

Прочитај повеќе
Агенцијата за вработување на Република Северна Македонија објавува: Конкурс за вработување на проектот “Активација на ранливи групи на пазарот на трудот” финансиран од Европската Унија
17 Јан 2020

Агенцијата за вработување на Република Северна Македонија има потреба од засновање на...

Прочитај повеќе
Официјален настан за започнување на проектот „Подобрување на условите за работа“
19 Дек 2019

Официјалниот настан за започнување на проектот „Подобрување на условите за работа“ се...

Прочитај повеќе
Завршна конференција во рамки на проектот “Заеднички работен простор за стартапи и микро/мали бизниси – Заеднички работен хаб”
13 Дек 2019

Официјалниот настан за затворање на проектот “Заеднички работен простор за стартапи и...

Прочитај повеќе
Агенцијата за вработување на Република Северна Македонија објавува: Конкурс за вработување на проектот “Активација на ранливи групи на пазарот на трудот” финансиран од Европската Унија.
13 Ное 2019

Агенцијата за вработување на Република Северна Македонија има потреба од засновање на...

Прочитај повеќе