,,Изградба на детски градинки во општините Тетово и Теарце‘‘
Прочитај повеќе
Официјален настан за започнување на проектот „Подобрување на условите за работа“
Прочитај повеќе
Завршна конференција во рамки на проектот “Заеднички работен простор за стартапи и микро/мали бизниси – Заеднички работен хаб”
Прочитај повеќе

ВЕСТИ

Сите информации на едно место. Вести, настани и вработување !